هوش مصنوعی

انگلیسی‌تان را با هوش مصنوعی گوگل حرفه‌ای کنید!

گوگل در حال گسترش قابلیت‌های هوش مصنوعی خود برای کمک به زبان‌آموزان انگلیسی است. این شرکت به تازگی قابلیت جدیدی را به جستجو اضافه کرده است که به کاربران امکان می‌دهد با یک ربات هوش مصنوعی به زبان انگلیسی مکالمه تمرین کنند.

این قابلیت که تمرین صحبت کردن نام دارد، در ابتدا در اکتبر ۲۰۲۳ معرفی شد و فقط به ارائه بازخورد در مورد جملات گفتاری می‌پرداخت. با این حال، در حال حاضر، کاربران می‌توانند مکالمات مداوم را به زبان انگلیسی با ربات هوش مصنوعی تمرین کنند.

TechCrunch گزارش می‌دهد که این ویژگی در حال حاضر برای کاربران Search Labs در آرژانتین، کلمبیا، هند، مکزیک، ونزوئلا و اندونزی در دسترس است. Search Labs پلتفرمی است که گوگل برای آزمایش ویژگی‌های جدید جستجو از آن استفاده می‌کند.

با این حال، این قابلیت ممکن است برای کاربرانی که از Google در دستگاه‌های اندرویدی خود برای ترجمه به انگلیسی یا از انگلیسی استفاده می‌کنند نیز ظاهر شود.

در حال حاضر، تمرین صحبت کردن فقط به زبان انگلیسی در دسترس است. گوگل در وبلاگ خود در سال ۲۰۲۳ اعلام کرد که جستجو به دلیل ارائه امکان ترجمه و تعریف کلمات و جستجوی واژگان، به عنوان “ابزاری ارزشمند برای زبان‌آموزان” شناخته می‌شود.

گوگل در حال حاضر برنامه یا سیستمی مشابه Duolingo، Babbel، Pimsleur یا سایر برنامه‌های یادگیری زبان ندارد که به کاربران در ارتقای سطح زبانی خود کمک کند. با این حال، این شرکت در زمان راه‌اندازی تمرین صحبت کردن اعلام کرد که این قابلیت به زبان‌آموزان کمک می‌کند تا نه تنها تمرین کنند، بلکه بهترین کلمات یا ساختارهای گرامری را برای استفاده در مکالمات واقعی پیدا کنند.

گوگل سابقه طولانی در ارائه قابلیت‌های ترجمه دارد و در سال‌های اخیر تعداد زبان‌هایی را که مدل‌های هوش مصنوعی آن می‌توانند درک کنند نیز افزایش داده است.

یادگیری زبان با کمک هوش مصنوعی چیز جدیدی نیست. Duolingo، که به عنوان یکی از محبوب‌ترین برنامه‌های یادگیری زبان شناخته می‌شود، در سال ۲۰۱۶ یک ربات چت هوش مصنوعی به پلتفرم خود اضافه کرد و در سال ۲۰۲۳ نیز از GPT-4 در برنامه خود استفاده کرد. Memrise، پلتفرم آنلاین دیگر آموزش زبان، یک ربات چت مبتنی بر GPT-3 را در Discord راه‌اندازی کرده است که به کاربران امکان می‌دهد هنگام چت، زبان‌ها را یاد بگیرند.

سایر پلتفرم‌های یادگیری زبان نیز قابلیت تمرین مکالمه را ارائه می‌دهند. به عنوان مثال، Pimsleur از کاربران می‌خواهد تا با برنامه نقش‌آفرینی کنند و به سؤالات به زبان مقصد خود پاسخ دهند.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا