آیا مصرف الکل باعث نابودی عضله میشود؟
وقتی نوشیدنی می نوشید، الکل جذب جریان خون می شود و به سرعت در سراسر بدن شما حرکت می کند. اگر بیش از حد بنوشید و تمام بدن شما اثرات آن را احساس می کند.
نوشیدن بیش از حد الکل می تواند آسیب جدی به سلامت شما وارد کند. با گذشت زمان، نوشیدن زیاد می تواند باعث وابستگی به الکل یا اعتیاد به الکل شود. به دست آوردن کنترل ممکن است بسیار دشوار باشد. برخلاف اکثر اعتیادهای رایج دیگر، ترک حاد الکل می تواند تهدید کننده زندگی باشد.
آیا مصرف الکل عضله سازی را سخت تر می کند؟
هورمون رشد انسانی (HGH) برای کمک به ساخت و حفظ هر دو عضله و کلاژن مورد نیاز است. دومی یک بافت همبند است که در تاندون ها و رباط ها یافت می شود. از آنجایی که الکل می تواند عملکرد HGH را مختل کند، این ممکن است بر توانایی عضله سازی تأثیر بگذارد.
هورمون رشد انسانی در هنگام خواب تولید می شود و از آنجایی که الکل معمولا الگوهای خواب را مختل می کند ، ممکن است مقدار تولید شده کاهش یابد.
الکل همچنین می تواند سطح هورمون استرس کورتیزول را افزایش دهد که اثر آن بر کاهش سطح HGH است.
آیا مصرف الکل مانع از ریکاوری عضلات می شود؟
هنگامی که شما ورزش می کنید، یک سیستم ایمنی سالم برای کمک به عملکرد و تشویق ریکاوری عضلات مورد نیاز است. با این حال، الکل می تواند بر سیستم ایمنی بدن فشار بیاورد، به ویژه زمانی که بیش از حد مصرف شود، به طوری که نمی تواند به طور موثر عمل کند. این به نوبه خود می تواند ریکاوری عضلات را مختل کند.
تحقیقات همچنین نشان می دهد که الکل با سطوح سنتز پروتئین میوفیبریلار (MPS) تداخل می کند. MPS به بدن کمک می کند تا به ورزش پاسخ دهد، بنابراین اگر در نتیجه مصرف الکل کارایی آن کم شود، بازیابی و ترمیم عضلات پس از یک دوره فعالیت نیز با مشکل مواجه می شود.
همچنین این مسئله وجود دارد که الکل توانایی ما را برای دنبال کردن یک دوره ریکاوری موثر پس از ورزش کاهش می دهد. یک دوره استراحت بعد از ورزش بسیار مهم است و بدون آن، مشکلات مختلفی از جمله کاهش قدرت عضلانی، کاهش دامنه حرکتی و تورم در عضلات ممکن است ایجاد شود.
آیا مصرف الکل باعث شل شدن عضلات می شود؟
آیا تا به حال برایتان پیش آمده است که کمی بیش از حد الکل بنوشید و متوجه شده باشید که ماهیچه هایتان شل تر از حد معمول می شوند؟ این به این واقعیت مربوط می شود که الکل عملکرد اعصابی را که پیام ها را در سراسر بدن پخش می کنند، کند می کند. در نتیجه، هماهنگی، تعادل، زمان واکنش و دقت حرکت همگی می توانند تحت تأثیر قرار گیرند.
اینکه چه مقدار الکل می تواند قبل از شروع اثرگذاری مصرف شود، بسته به عواملی مانند قد و وزن، از فردی به فرد دیگر متفاوت است.
شواهد کافی وجود دارد که نشان میدهد الکل اثر سمی مستقیمی بر سلولهای عضلانی و سلولهای عضلانی آسیبدیده از نوع اسکلتی و قلبی دارد. الکل واسطه های التهابی و گلوکوکورتیکوئیدها را افزایش می دهد که باعث تجزیه عضلات می شود.
مصرف الکل چه کارهایی با بدن شما میکند؟
مغز و سیستم عصبی: الکل بر نحوه عملکرد مغز تأثیر می گذارد. این اختلالات می تواند خلق و خو و رفتار را تغییر دهد و قضاوت، تمرکز و حافظه را مختل کند. مصرف بیش از حد الکل می تواند به سیستم عصبی شما آسیب برساند و باعث نوروپاتی (سوزش و بی حسی در پاها و دست ها) شود.
اعتیاد شدید به الکل می تواند باعث آسیب دائمی مغز و زوال عقل شود. نوشیدن زیاد الکل می تواند منجر به کما و حتی مرگ شود.
استخوان ها و ماهیچه ها: الکل بلافاصله بر هماهنگی تأثیر می گذارد و احتمال آسیب را افزایش می دهد. مصرف طولانی مدت الکل می تواند منجر به تحلیل رفتن و ضعف عضلات، پوکی استخوان (نازک شدن استخوان ها) و شکستگی استخوان شود.
چشم: نوشیدن بیش از حد می تواند باعث تاری دید شود. مصرف مزمن الکل می تواند منجر به حرکات سریع غیرارادی چشم، ضعف یا فلج شدن عضلات چشم شود.
قلب: در حالی که تحقیقات نشان می دهد نوشیدن مقادیر متوسط الکل ممکن است از بزرگسالان سالم در برابر بیماری قلبی محافظت کند، نوشیدن طولانی مدت الکل و نوشیدن زیاد می تواند به قلب آسیب برساند و باعث: کاردیومیوپاتی (کشش و ضعیف شدن ماهیچه قلب)، ضربان قلب نامنظم (آریتمی) و خون بالا شود. فشار. این امر خطر حمله قلبی و سکته را افزایش می دهد.
سیستم ایمنی: نوشیدن بیش از حد می تواند سیستم ایمنی بدن شما را ضعیف کند و مبارزه با بیماری یا عفونت را برای بدن دشوارتر کند. مصرف کنندگان مزمن الکل بیشتر در معرض ابتلا به بیماری هایی مانند ذات الریه و سل هستند. حتی نوشیدن زیاد در یک نوبت توانایی بدن شما را برای دفع عفونت کند می کند.
کلیه ها: کلیه ها خون را فیلتر می کنند، مواد زائد را دفع می کنند و مسئول جذب مجدد آب هستند. الکل ادرار آور است، بنابراین باعث از بین رفتن آب از بدن می شود که می تواند منجر به کم آبی بدن شود.
کبد: وظیفه کبد تجزیه مواد مضر از جمله الکل است. مشروبات الکلی به کبد آسیب وارد می کند. هنگامی که کبد عملکرد خود را از دست می دهد، مواد سمی در بدن شما باقی می ماند که می تواند منجر به: کبد چرب (استئاتوز)، التهاب کبد (هپاتیت الکلی)، فیبروز و سیروز (اسکار شدید کبد) شود. بیماری کبد تهدید کننده زندگی است.
دهان: نوشیدن بیش از حد می تواند باعث اختلال در گفتار شود. سوء مصرف الکل می تواند به غدد بزاقی آسیب برساند و دهان و زبان را تحریک کند و منجر به بیماری لثه، پوسیدگی دندان و حتی از دست دادن دندان شود.
پانکراس: لوزالمعده به هضم غذا و تنظیم متابولیسم کمک می کند. الکل باعث می شود که لوزالمعده مواد سمی تولید کند که در این عملکردها اختلال ایجاد می کند.
این می تواند منجر به پانکراتیت (التهاب خطرناک در لوزالمعده) شود که از هضم مناسب جلوگیری می کند و عامل خطر اصلی سرطان پانکراس است. نوشیدن زیاد الکل نیز می تواند منجر به دیابت شود.
سلامت جنسی: مصرف زیاد الکل مزمن می تواند منجر به اختلال نعوظ در مردان و ناباروری در مردان و زنان شود. نوشیدن بیش از حد الکل همچنین می تواند خطر سقط جنین، زایمان زودرس و مرده زایی را در زنان افزایش دهد.
معده: الکل می تواند سیستم گوارش شما را خراب کند. نوشیدن زیاد می تواند باعث زخم معده، گاستریت (التهاب مخاط معده)، رفلاکس اسید و سوزش سر دل شود.