تسلا در آلمان برای گسترش کارخانه با مانعی روبرو می شود زیرا مردم محلی به مخالفت با گسترش کارخانه رای می دهند.تسلا نتوانست رأی مردم محلی را برای مجوز توسعه کارخانه بزرگ برای خود در براندنبورگ آلمان جلب کند.
این طرح شامل ساخت انبار حمل و نقل ریلی و تأسیسات ذخیره سازی بود که می توانست به تسلا کمک کند تا از توقف تولید به دلیل کمبود قطعات جلوگیری کند.
پخشکننده دولتی آلمان DW ابتدا در مورد این رأیگیری گزارش داد و گفت که تسلا برای توسعه باید «۲۵۰ هکتار از جنگلهای جامعه روستایی با جمعیت کمتر از ۸۰۰۰ نفر در نزدیکی یک منطقه حفاظتشده طبیعت» را قطع کند.
برنامههای توسعه تسلا در گرونهاید، که در منطقه براندنبورگ حدود یک ساعت با ماشین از برلین قرار دارد، شامل طرحهایی برای انبار حمل و نقل ریلی و تأسیسات ذخیرهسازی بود که میتوانست به تسلا کمک کند تا از اتکا به سایر ارائهدهندگان تدارکات از جمله راهآهن باری موجود اجتناب کند و به آنها کمک کند تا از آن جلوگیری کنند. توقف تولید به دلیل کمبود قطعات
روهان پاتل، معاون سیاست عمومی تسلا، در پستی در X ، شبکه اجتماعی متعلق به مدیر عامل تسلا، ایلان ماسک، نوشت: «تاثیری بر برنامههای توسعه آتی وجود ندارد. ما کاملا به همه پرسی احترام می گذاریم.» او تاکید کرد که تسلا قصد دارد ”کار خود را با جامعه و همه ذینفعان مضاعف کند.”
کارخانه آلمانی در اوایل سال جاری به طور موقت تولید را برای تقریباً دو هفته متوقف کرد و مدیران اجرایی به کمبود قطعات محلی اشاره کردند که ناشی از حملات شبه نظامیان حوثی به کشتیها در دریای سرخ بوده یا تشدید شده است.
در زمستان سال ۲۰۲۳، تسلا گزارش داد که این مرکز، که از آن به عنوان سایت برلین-براندنبورگ خود یاد می کند، ظرفیت تولید سالانه ۳۷۵۰۰۰ دستگاه از خودروهای مدل Y این شرکت را دارد. این شرکت همچنین در آخرین پرونده سه ماهه خود گفت که امکانات تولید بین المللی آن، از جمله در آلمان، به تسلا این امکان را می دهد که «با کاهش هزینه های حمل و نقل و تولید و از بین بردن تأثیر تعرفه های نامطلوب، مقرون به صرفه بودن» خودروهای خود را برای مشتریان در بازارهای محلی افزایش دهد.
در حالی که تسلا به عنوان یک برند پرفروش در اروپا باقی مانده است، با رقابت بیشتر از مدل های الکتریکی باتری در داخل و خارج از منطقه مواجه است.
بر اساس گزارش انجمن خودروسازان اروپا، فروش خودروهای سواری برقی با باتری جدید در اروپا در ماه ژانویه(بهمن) نسبت به سال گذشته ۲۹ درصد افزایش یافته است. آلمان و فرانسه در حال حاضر دو بازار بزرگ برای خودروهای تمام الکتریکی در اروپا را نمایندگی می کنند.
فروش تسلا ۱٫۷ درصد از کل بازار خودروهای سواری در اروپا را در ژانویه شامل مدل های تمام الکتریکی، هیبریدی و موتورهای احتراق داخلی تشکیل می دهد.سهام تسلا تا به امروز بیش از ۲۰ درصد کاهش یافته است، اما در روز چهارشنبه تقریباً ثابت معامله شد و حدود ۱۹۵ دلار به ازای هر سهم بسته شد.