روانشناسی
موضوعات داغ

۱۰ روش برای حمایت از خود در زمانی که نا امید هستید

وقتی به نظر می رسد که چالش های زندگی یکباره به وجود می آیند، آسان نیست. آنها می توانند باعث شوند که شما درگیر احساسات خود شوید و معمولاً احساس ناامیدی را تجربه می کنید. با این حال، حتی در زمان های سخت، می توان خود را به سمت امید هدایت کرد. ما به علل احساس ناامیدی و گام‌های عملی که می‌توانید برای حمایت از خود بردارید، نگاه می‌کنیم.

وقتی احساس ناامیدی می کنید، ممکن است دیگر منتظر چیزهایی نباشید که معمولاً از آنها لذت می برید. احساس ناامیدی می‌تواند صبح‌ها از رختخواب بیرون آمدن، لذت بردن از وقت با دوستان یا تمرکز روی کار یا سرگرمی‌ها را سخت کند.

ناامیدی ممکن است برای هر کسی اتفاق بیفتد. این یک احساس مشترک است که همه ما ممکن است در زمان های مختلف زندگی خود با آن روبرو شویم. این مهم است که بدانید اگر چنین احساسی دارید، تنها نیستید.

چه چیزی باعث احساس ناامیدی می شود؟

ناامیدی می تواند پس از یک رویداد ناراحت کننده یا مجموعه ای از رویدادهای ناراحت کننده شروع شود. محرک های بیرونی می توانند تأثیر عمیقی بر احساسات درونی ما داشته باشند، که به نوبه خود می تواند بر تمام زمینه های زندگی ما تأثیر بگذارد. اگرچه ناامیدی می تواند ما را بسیار تنها احساس کند، شناسایی علل و محرک ها اولین قدم در حمایت از خود و کشف مجدد امید است.

چالش‌های زندگی: گاهی اوقات، مشکلات ما می‌توانند سایه‌ای طولانی بر خوش‌بینی ما ایجاد کنند و منجر به احساس ناامیدی شوند.

شکست ها: همه برنامه های ما آنطور که می خواهیم پیش نمی رود. شکست‌ها می‌توانند چشم‌انداز ما را تاریک کنند.

استرس مزمن:  استرس ، به خصوص زمانی که مداوم باشد، می تواند تصور آینده ای روشن و مثبت را دشوار کند.

مشکلات پولی: مسائل مالی یک محرک رایج برای احساس ناامیدی است، به خصوص اگر نگران این باشیم که نگران نباشیم.

افسردگی: افسردگی و ناامیدی اغلب دست به دست هم می دهند. افسردگی می تواند به میزان قابل توجهی توانایی ما را برای احساس امیدواری نسبت به آینده کاهش دهد. اگر مشکوک هستید که احساس ناامیدی شما با افسردگی مرتبط است، لطفاً به دنبال پشتیبانی حرفه ای باشید.

از دست دادن:  از دست دادن یکی از عزیزان، یک شغل یا یک رابطه عزیز می تواند موجی از شوک در زندگی ما ایجاد کند و غم و اندوه منجر به ناامیدی شود.

مسائل بهداشتی: مواجهه با چالش های سلامتی، به ویژه شرایط مزمن یا شدید، می تواند باعث ایجاد احساس ناامیدی شود، به خصوص اگر مسیر بهبودی طولانی و دشوار باشد.

10 روش برای حمایت از خود در زمانی که نا امید هستید
احساس ناامیدی زمانی است که شروع به این باور کنید که همه چیز بهتر نخواهد شد،مهم نیست که چه باشد.

۱۰ روش ساده برای از بین بردن نا امیدی

وقتی احساس ناامیدی می کنید، ممکن است به نظر برسد که راهی برای خروج وجود ندارد. اما نگران نباشید، مراحل ساده و قابل انجامی وجود دارد که می توانید برای بازگرداندن امید و شادی به زندگی خود بردارید – حتی اگر کوچکترین اشاره ای از آن باشد. مقابله با درماندگی ممکن است کمی طول بکشد، و این اشکالی ندارد.

۱-حضور داشته باشید

به جای نگرانی در مورد آینده، تمرکز بر آنچه اکنون اتفاق می افتد را تمرین کنید. ذهن آگاهی می تواند به شما در مقابله با استرس ، افسردگی و اضطراب کمک کند و زندگی روزمره را غنی تر کند .

۲- احساسات خود را نام ببرید

برای برقراری ارتباط با آن و درک اینکه دقیقاً چه احساسی دارید، وقت بگذارید . سعی کنید با صدای بلند بگویید: من احساس ناامیدی می کنم و ببینید که آیا کمک می کند یا خیر. شناخت و نامگذاری احساسات خود اولین قدم برای غلبه بر آنهاست.

۳-به روابط دوستانه و شبکه های حمایتی خود متمایل شوید

گذراندن وقت با افرادی که به شما اهمیت می دهند، اگر احساس ناراحتی می کنید، واقعا می تواند کمک کننده باشد. در حالی که ممکن است احساس کنید نمی‌خواهید بر کسانی که نزدیک هستید فشار بیاورید، صحبت کردن با دوستان و خانواده می‌تواند تفاوت بزرگی در تغییر دیدگاه شما ایجاد کند. اگر احساس تنهایی و انزوا می کنید، این نوع ارتباط اجتماعی بسیار مهم است.

۴-شکرگزاری را تمرین کنید

وقتی احساس ناامیدی می کنید، احساس قدردانی سخت است. اما قدردانی می تواند برای سلامت روان شما مفید باشد . هر روز سه چیز را که بخاطرشان شکرگزار هستید بنویسید. اینها می تواند هر چیزی باشد، حتی چیزهای کوچک در زندگی.

۵-وضعیت ذهنی خود را با حرکت تغییر دهید

وقتی در یک مکان منفی هستید، حرکت می تواند واقعا مفید باشد. حرکت بدن خود را برای کمک به پاکسازی ذهن خود در نظر بگیرید . حتی یک پیاده روی کوتاه هر روز می تواند مفید باشد.

۶-در یک سرگرمی جدید بذری از امید پیدا کنید

یادگیری مهارت های جدید واقعا می تواند به شادابی روزانه شما کمک کند. سعی کنید کار جدیدی انجام دهید که فکر می کنید ممکن است از آن لذت ببرید. این می تواند نقاشی، آشپزی یا هر چیزی باشد که شما را خوشحال می کند .

۷-از محرک های غیر مفید خودداری کنید

از چیزها یا افرادی که حال شما را بدتر می کنند دوری کنید. لازم نیست به مجالس اجتماعی یا جمع های خانوادگی که باعث تحریک شما می شود، بله بگویید. همچنین لازم نیست در هر مکانی یا در هر رویدادی که احساس می‌کنید محرک است بمانید. سلامتی شما حرف اول را می زند.

۸-احساسات خود را درک کنید

در مورد آنچه که شما را ناامید می کند بیشتر بدانید. تحقیق در مورد اینکه دیگران چگونه بر احساسات مشابه غلبه کرده‌اند نیز می‌تواند مفید باشد، زیرا دانستن اینکه شما تنها نیستید می‌تواند باعث شود بیشتر احساس حمایت کنید. به یاد داشته باشید، دانش می تواند قدرت بخش باشد.

۹-با خودتان ملایم باشید

صحبت منفی با خودتان یا در مورد خودتان مفید نیست. به یاد داشته باشید، داشتن روزها، هفته ها یا سال های سخت مشکلی ندارد. این یک نقص شخصیتی نیست. با خودتان مهربان باشید و هر بار یک قدم به سمت احساس بهتر بردارید. این زمانی است که توسعه یا تعمیق شیوه های مراقبت از خود می تواند به ویژه مهم باشد.

۱۰-به دنبال کمک حرفه ای باشید

اگر ناامیدی ادامه داشت یا به طور قابل توجهی بر زندگی روزمره شما تأثیر می گذارد، به دنبال پشتیبانی حرفه ای باشید، زیرا این احساسات ممکن است نشانه ای از مسائل اساسی مانند افسردگی باشد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا