تکنولوژی

نخستین کتابخوان الکترونیکی تاشو جهان با نمایشگر 8 اینچی معرفی شد

پس از گذشت حدود 6 سال از ورود گوشی‌های هوشمند تاشو به بازار، حالا نوبت به کتابخوان‌های الکترونیکی رسیده تا این سبک طراحی منحصربه‌فرد را تجربه کنند. کمپانی چینی Readmoo به تازگی از نخستین کتابخوان الکترونیکی تاشو جهان رونمایی کرده است.

به گزارش وب‌سایت ورج، این کتابخوان الکترونیکی mooInk V نام دارد و به یک نمایشگر E Ink تاشو مجهز شده است. کمپانی سازنده هنوز جزئیات بیشتری در مورد زمان عرضه و قیمت این محصول منتشر نکرده، اما اعلام کرده است که 9 سال را صرف همکاری با شرکت E Ink کرده تا یک صفحه نمایش کاغذ الکترونیکی منعطف بسازند که قادر به تحمل بیش از 200 هزار بار خم شدن باشد.

مشخصات فنی کتابخوان الکترونیکی تاشو mooInk V

اندازه نمایشگر mooInk V در حالت کاملاً باز 8 اینچ است و این نمایشگر از فناوری پیشرفته Gallery 3 شرکت E Ink بهره می‌برد. این فناوری با استفاده از کپسول‌های جوهر رنگی قادر است بیش از 50 هزار سایه را با وضوح 300ppi تولید کند. در حال حاضر، تعداد معدودی از کتابخوان‌های الکترونیکی موجود در بازار از چنین فناوری نوینی استفاده می‌کنند.

چالش‌های طراحی و ساخت کتابخوان تاشو

اگرچه کمپانی E Ink پیش از این نیز نمونه‌های اولیه از کتابخوان‌های الکترونیکی تاشو خود را به نمایش گذاشته بود، اما فناوری نمایشگر آن‌ها به مراتب ضخیم‌تر از پنل‌های OLED بود. همچنین، طراحی یک لولای قابل اعتماد و نمایشگری که بتواند در برابر سختی‌های استفاده روزمره مقاومت کند، چالش مضاعفی محسوب می‌شد. دقیقاً به همین دلیل است که طراحی و عرضه نخستین کتابخوان الکترونیکی تاشو جهان برای شرکت Readmoo این مدت طولانی به طول انجامیده است.

نخستین کتابخوان الکترونیکی تاشو جهان با نمایشگر 8 اینچی معرفی شد

طراحی ظریف و وزن سبک

بدنه کتابخوان الکترونیکی تاشو mooInk V از آلیاژ آلومینیوم-منیزیم ساخته شده و رنگ دستگاه نیز نقره‌ای است. وزن کلی دستگاه 225 گرم اعلام شده که تنها چند گرم از کتابخوان Colorsoft کیندل سنگین‌تر است. ابعاد دقیق دستگاه هنوز مشخص نیست، اما احتمالاً در حالت کاملاً تا شده، mooInk V به راحتی در جیب جای خواهد گرفت.

قابلیت‌های استفاده و ارگونومی

یکی از ویژگی‌های جالب این محصول، امکان باز کردن آن هم به صورت افقی و هم به صورت 90 درجه، مشابه خواندن یک کتاب چاپی است. با این حال، باید منتظر ماند و دید که ارگونومی دستگاه در استفاده روزمره تا چه اندازه مناسب خواهد بود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا